Söndagsskola

I Söndagsskolan berättar och samtalar vi om händelser i Bibeln – från jordens skapelse till Jesus. Vi ber tillsammans, pysslar och sjunger. Söndagsskolan pågår samtidigt som vi har gudstjänst. Barnen uppträder alltid med en sång i slutet av gudstjänsten, men är inte med på själva gudstjänsten.

Nyfiken på Söndagsskola?

Den 25 oktober öppnar vi kyrkan för dig som är nyfiken på Söndagsskola. Ta med dig dina barn, så visar vi runt i kyrkan, bjuder på fika och berättar om församlingen. Det är gratis. Ledare och pastor är på plats. Under hösten 2020 har vi Söndagsskola följande datum:
  • 22 november kl. 17.00. Ledare Christine Heger.
  • 29 november kl. 17.00. Ledare Marianne Ax Andersson.
  • 20 december kl. 17.00. Ledare Christina Waern. Denna gång är barnen med under gudstjänsten och medverkar på olika sätt. Allt är anpassat till barnen. Föräldrar och syskon är välkomna!
  • 27 december kl. 17.00. Ledare Camilla Ahnfeldt.

Har du frågor?

Kontakta Christine Heger på 070-798 49 59.